IHASTUTTAVAT PUSSILAKANASETIT LAPSILLE

Missä olisikaan suloisempi nukkua kuin unelmanpehmeissä luomupuuvillaisissa lakanoissa? Ekologinen luomupuuvilla on turvallinen valinta lapsen herkkää ihoa ajatellen. TINY TINGESin hurmaavat pussilakanasetit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti Euroopassa. Hykerryttävän ihanat painokuosit on suunniteltu lasta ajatellen, mutta sopivat hyvin aikuisenkin sisustajan makuun. TINY TINGES haluaa tuoda ripauksen unelmia ja hyvyyttä koteihin ja lastenhuoneisiin!

HETI OSTOKSILLE? KURKKAA KAIKKI KIEHTOVAT MALLIMME TÄÄLTÄ!

BABY, KIDS & JUNIOR

TINY TINGESin pussilakanasetit ovat sopivia suomalaisiin peittokokoihin – valitse pussilakanan koko lapsen peiton mukaan. Pienin BABY -koko on vauvoille ja KIDS -koko taas leikki-ikäisille. JUNIOR -koko sopii, kun on jo siirrytty käyttämään isoa, “aikuisten” yhden hengen peittoa.

Vauvojen pussilakanasetit

Lasten pussilakanasetit

Juniorkoon pussilakanasetit

♡ TÄRKEINTÄ OVAT LAPSET ♡

TINY TINGES on sisustusmerkki, joka on suunniteltu maailman tärkeimmille ihmisille – lapsillemme. Halusimme suunnitella pussilakanoita, joiden kuvioihin lapset ihastuvat ja jotka saavat heidän mielikuvituksen liikkeelle. Lapset rakastavat tarinoita ja niiden kehittämistä yhdessä aikuisen kanssa. Unelmanamme on, että lakanoidemme kuosit inspiroivat näitä hetkiä, kun yhdessä mietitään, mitä ihanaa unien seikkailut tuovat mukanaan. 

Lapset ovat myös tärkeässä osassa koko suunnitteluprosessiamme. Lue lisää blogistamme.

VAUVA TULOSSA – KUINKA MUISTAA ISÄÄ?

Isäksi tulo on niin upea asia, että tulevaa isää on hienoa juhlistaa jo ensimmäisenä isänpäivänä ja jopa ennen vauvan syntymää. Isän voi yllättää myös rakentamalla erityisen isyyspakkauksen.

Mitä voisi laittaa isyyspakkaukseen? Hyvä idea on tavarat ja tarvikkeet, joita vauva tarvitsee ensimmäisen vuotensa aikana. Nukkuminen on erityisen tärkeää vauvoille ja pikkulapsille – vauva nukkuu enemmän vuorokaudessa kuin on hereillä. Lasten vuodevaatteisiin kannattaakin panostaa.

Kurkkaa täältä parhaat vinkit isyyspakkaukseen ja lahjaideat tulevalle isälle!

MIKÄ KUOSEISTA ON SINUN SUOSIKKISI?

TINY TINGESin valloittaviin painokuoseihin ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin!

TÄÄLTÄ NÄET KOKO VALIKOIMAMME – KLIKKAA OSTOKSILLE!