PUSSILAKANASETTIEN MATERIAALINA KORKEALAATUINEN PERKAALIPUUVILLA

100% LUOMUPUUVILLAA!

YLELLISEN PEHMEÄÄ PERKAALIPUUVILLAA

Parasta pikkuisille!

TINY TINGES -pussilakanoiden materiaalina on korkealaatuinen perkaaliperkaalikangas – 100% luomupuuvillaa. Perkaalipuuvilla tuntuu vastustamattoman pehmeältä, kevyeltä ja sileältä lapsen ihoa vasten, sillä se on kudottu tiheään erittäin ohuista langoista. Kankaassa on kaunis, himmeä hohto ja ylellisen viileä, raikas tuntu. Ihastuttavissa TINY TINGES -pussilakanoissa on hento kahina, ja pienokaisen on rauhallista nukahtaa ja sukeltaa unten valtakuntaan.

Perkaalipuuvilla on tavanomaisia lakanamateriaaleja kestävämpi ja silti helppohoitoinen. Materiaali pitää värinsä ja pehmeän tuntunsa pitkään – ja pehmenee yhä joka pesun jälkeen. Värit säilyvät kirkkaimpina, kun noudatat pesuohjeitamme ja -asteita. Mikäli haluat nauttia aivan ihanteellisen rypyttömistä ja sileistä lakanoista, suosittelemme pesun jälkeistä mankelointia tai silitystä.

100% LUOMUPUUVILLAA

Kestäviä valintoja

TINY TINGESin kankaissa käytetään ainoastaan GOTS -sertifioitua luomupuuvillaa, joka täyttää tarkat kriteerit koskien vastuullisuutta. Luomupuuvillan tuotannossa on pyritty rasittamaan mahdollisimman vähän ympäristöä. Luomupuuvilla on tuotettu ilman ympäristölle haitallisia keinolannoitteita ja torjunta-aineita. Se on myös GMO-vapaa eli se ei sisällä geenimuunneltuja organismeja. Luomupuuvilla sopii erityisen hyvin herkkäihoisille, koska sen valmistuksessa ei ole käytetty perinteisen puuvillantuotannon vahvoja kemikaaleja.

Luomupuuvillan pehmeä tunnun takana ovat sen pitkät kuidut, jotka on kehrätty hienoksi, kestäväksi langaksi. Puuvilla luonnonmateriaalina ei sähköisty ja on täysin biohajoava. Luomupuuvillan sertifikaatti sisältää niin ekologisia kuin sosiaalisia vastuullisuusvaatimuksia – mm. kaikkien tuotantolaitosten tulee noudattaa ILO:n vähimmäisvaatimuksia työlle. Tämän lisäksi valmistajamme ovat sitoutuneet noudattamaan eettistä ohjeistoamme – code of conductia sekä mm. EU:n REACH -asetusta koskien kemikaaleja ja he ovat Oeko Tex-sertifioituja. Lue lisää, kuinka vastuullisuus on huomioitu koko tuotannossamme.

UNILLE SULOISEN PEHMEISIIN LAKANOIHIN

– VALITSE SOPIVIN MALLI LAPSELLESI –