VAIHTO JA PALAUTUS

Vaihto- ja palautusehdot

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi ja se on juuri sinulle sopiva. Voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotonasi, sillä kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Tarkistathan tuotteen mahdollisimman pian sen saatuasi – myös siinä tapauksessa, että tuote olisi tilattu lahjaksi tai myöhempää käyttöä varten. Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita – eli täysin uutta vastaavia, avaamattomia ja pesemättömiä. Lakanat luetaan hygieniatuotteiksi, jonka vuoksi niillä ei ole palautusoikeutta, mikäli pakkaus on rikottu. Ethän tee käyttöönottopesua tekstiileille, ennen kuin olet todennut tuotteen sopivaksi.

Palauttaminen

Ota palautus- ja vaihtotilanteissa meihin yhteyttä sähköpostitse: tiny@tinytinges.com, jolloin saat kuljetustavan mukaisen palautuskoodin ja ohjeet. Pakkaathan tuotteen hyvin, jotta se palautuu meille siistinä. Tuotteet voi palauttaa lähetyspakkauksessaan tai muussa kestävässä pussissa tai paketissa. Palautuksesta veloitamme palautuskuluja 5,90€/lähetys. Tarkistamme tuotteen ja käsittelemme palautukset 2-4 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta maksunpalautusta varten. Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme palautustyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta: 12€/lähetys kattaen toimituskulut ja lähetyksen käsittelyn.

Ongelmatilanteet

On mahdollista, että joskus matkaan lähtee väärä tai viallinen tuote. Jos olet saanut eri tuotteen, kuin tilasit tai tuote on ostettaessa rikkinäinen tai viallinen, voit reklamoida tuotteesta lähettämällä meille kuvan, selityksen sekä tilauksesi tiedot meille sähköpostilla: tiny@tinytinges.com. Ensisijaisesti korvaamme viallisen tuotteen lähettämällä tilalle uuden vastaavan tuotteen. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, tarjoamme tilalle samantyyppistä tuotetta – esimerkiksi eri kuosissa. Mikäli ehdottamamme tuote ei käy teille, palautamme rahat tuotteesta. Jos tilauksessa oli ainoastaan reklamoitu tuote, palautamme myös tilauksen postikulut.

Reklamaatiotapauksissa tai mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa tai kuljetuksessa on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai kuljetusyhtiöle. Epäselvissä asioissa, kysy rohkeasti neuvoa: tiny@tinytinges.com.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).