VAIHTO JA PALAUTUS

Vaihto- ja palautusehdot

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi ja se on juuri sinulle sopiva. Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti voit vaihtaa tai palauttaa koko verkkokauppatilauksesi tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita – eli täysin uutta vastaavia, avaamattomia ja pesemättömiä. Ota palautus- ja vaihtotilanteissa meihin yhteyttä sähköpostitse: tiny@tinytinges.com. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas itse. Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme palautustyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Ongelmatilanteet

On mahdollista, että joskus matkaan lähtee väärä tai viallinen tuote. Jos olet saanut eri tuotteen, kuin tilasit tai tuote on ostettaessa rikkinäinen tai viallinen, voit reklamoida tuotteesta lähettämällä meille kuvan, selityksen sekä tilauksesi tiedot meille sähköpostilla: tiny@tinytinges.com. Ensisijaisesti korvaamme viallisen tuotteen lähettämällä tilalle uuden vastaavan tuotteen. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, tarjoamme tilalle samantyyppistä tuotetta – esimerkiksi eri kuosissa. Mikäli ehdottamamme tuote ei käy teille, palautamme rahat tuotteesta. Jos tilauksessa oli ainoastaan reklamoitu tuote, palautamme myös tilauksen postikulut.

Reklamaatiotapauksissa tai mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa tai kuljetuksessa on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai kuljetusyhtiöle. Epäselvissä asioissa, kysy rohkeasti neuvoa: tiny@tinytinges.com.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).