TOIMITUSEHDOT

Voimassa 7.9. 2018 alkaen (päivitetty 27.6. 2019)

Tiny Tinges Oy (y-tunnus 2894099-3) on suomalainen yritys, joka myy lastenhuoneiden sisustustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa – Ahvenanmaata lukuunottamatta. Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät jokaisen tuotteen yhteydessä ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tervetuloa ostoksille!

TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita TINY TINGES -verkkokaupasta. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin jatkossa ostosten teko on vaivattomampaa. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun ei tarvitse täyttää osoitetietoja jokaisen tilauksen yhteydessä uudelleen ja voit saada ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista. Voit tehdä ostoksia myös ilman rekisteröitymistä. Tällöin toimitusta koskevat tiedot syötetään tilauksen lopuksi. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Lopuksi valitaan maksutapa. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassalla. Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostitse vahvistuksen siitä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö, ostohinta sekä toimituskulut. Tehdessäsi tilauksen sitoudut tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.

MAKSAMINEN

TINY TINGES -verkkokaupassa asioiminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Voit maksaa verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla, MobilePay-lompakolla, laskulla tai osamaksulla. Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Bambora Payform (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: www.bambora.com

Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay:

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto:

Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash:

Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITTAMINEN

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset käsitellään 1-3 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Toimittajina ovat Posti ja DB Schenker. Verkkokaupan kassalla voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon sekä mahdollisen noutopisteen. Toimitusaika on toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Emme kuitenkaan vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja valitun toimitustavan mukaan.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai tuotekohtaisesti tuotesivulla. Huomioithan, että Postin kautta toimitetut paketit ovat noudettavissa 7 vrk, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu meille. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme palautustyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Mikäli sinulla on ongelmia tilatun tuotteen kanssa, lue ohjeemme koskien vaihtoa ja palautusta.