TOIMITUSEHDOT

Voimassa 7.9. 2018 alkaen (päivitetty 3.10. 2018)

Tiny Tinges Oy (y-tunnus 2894099-3) on suomalainen yritys, joka myy lastenhuoneiden sisustustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa – Ahvenanmaata lukuunottamatta. Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät jokaisen tuotteen yhteydessä ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tervetuloa ostoksille!

TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita TINY TINGES -verkkokaupasta. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin jatkossa ostosten teko on vaivattomampaa. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun ei tarvitse täyttää osoitetietoja jokaisen tilauksen yhteydessä uudelleen ja voit saada ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista. Voit tehdä ostoksia myös ilman rekisteröitymistä. Tällöin toimitusta koskevat tiedot syötetään tilauksen lopuksi. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Lopuksi valitaan maksutapa (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, lasku). Kun olet tehnyt tilauksen, saat vahvistuksen siitä sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö, ostohinta sekä toimituskulut. Tehdessäsi tilauksen sitoudut tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.

MAKSAMINEN

TINY TINGES -verkkokaupassa asioiminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Voit maksaa verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla tai laskulla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa (www.paytrail.fi). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Verkkopankki

Käytössäsi on kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki). Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta maksutapa toimii samaan tapaan kuin perinteinen verkkomaksaminen.

Pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard)

Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu myös pankki- ja luottokortilla. Paytrailin kautta tehtävät korttimaksut kulkevat pääosin Netsin kautta, eli tapahtumahyvittäjänä (acquirer) toimii Nets. Maksamiseen sovelletaan korttijärjestelmien (esim. Visa, Mastercard, American Express) sääntöjä. Korttimaksujen osalta mahdollisten reklamaatioiden maksunpalautukset hoidetaan aina kortille.

Pankki- tai luottokorttiostoksen ongelmatilanteissa ole yhteydessä suoraan Paytrailiin. Yhteystiedot: Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7. Osoite: Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ. Puhelin: 020 718 1830.

Lasku

Jos haluat tilata nyt ja maksaa vasta tuotteiden saavuttua, se onnistuu laskun avulla. Verkkokaupassamme on mahdollisuus maksaa tilaus Collectorin (www.collector.fi) lasku- ja osamaksupalvelun avulla. Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot Collectorin verkkosivuilta (www.collector.fi). Luotonantajana toimii Collector Bank AB. Laskuun liittyvissä ongelmatilanteissa ja kysymyksissä ole suoraan yhteydessä maksupalvelun tarjoajaan (Collectoriin). Yhteystiedot: Collector Bank AB, Suomen sivuliike, Y-tunnus 2644718-5. Osoite: Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki. Puhelin: 09 3158 9900.

TOIMITTAMINEN

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset käsitellään 1-3 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Toimittajina ovat Posti ja DB Schenker. Verkkokaupan kassalla voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon sekä mahdollisen noutopisteen. Toimitusaika on toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Emme kuitenkaan vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja valitun toimitustavan mukaan.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai tuotekohtaisesti tuotesivulla. Huomioithan, että Postin kautta toimitetut paketit ovat noudettavissa 7 vrk, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu meille. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme palautustyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Mikäli sinulla on ongelmia tilatun tuotteen kanssa, lue ohjeemme koskien vaihtoa ja palautusta.