TOIMITUSEHDOT

Voimassa 7.9. 2018 alkaen (päivitetty 30.11. 2022)

Tiny Tinges Oy (y-tunnus 2894099-3) on suomalainen yritys, joka myy lastenhuoneiden sisustustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa – Ahvenanmaata lukuunottamatta. Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät jokaisen tuotteen yhteydessä ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tervetuloa ostoksille!

TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita TINY TINGES -verkkokaupasta. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin jatkossa ostosten teko on vaivattomampaa. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun ei tarvitse täyttää osoitetietoja jokaisen tilauksen yhteydessä uudelleen ja voit saada ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista. Voit tehdä ostoksia myös ilman rekisteröitymistä. Tällöin toimitusta koskevat tiedot syötetään tilauksen lopuksi. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Lopuksi valitaan maksutapa. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassalla. Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostitse vahvistuksen siitä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö, ostohinta sekä toimituskulut. Tehdessäsi tilauksen sitoudut tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.

MAKSAMINEN

TINY TINGES -verkkokaupassa asioiminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta. Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, pankki- ja luottokortilla, MobilePay-lompakolla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajina toimivat Visma Payments Oy ja Klarna Bank AB yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Visma Pay

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Fellow Lasku.

MobilePay:

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo:

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto:

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla voit tehdä ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka on hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€ /kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luoton myöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Klarna 

Käyttämällä Klarnaa hyväksyt Klarna shoppailupalvelun ehdot (Klarna AB:n 556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm), jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi. Klarnalla voit maksaa joko verkkopankki- tai korttimaksulla, laskulla tai pilkkomalla maksut eriin (Klarna Erämaksu). Klarna Lasku ja Erämaksu aktivoituu vasta siinä vaiheessa, kun tuote on lähtenyt meiltä eteenpäin ja merkitty toimitetuksi. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

TOIMITTAMINEN

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset käsitellään 1-3 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Toimittajina ovat Posti, Matkahuolto ja DB Schenker. Verkkokaupan kassalla voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon sekä mahdollisen noutopisteen. Toimitusaika on toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Emme kuitenkaan vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja valitun toimitustavan mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen lopullista hyväksymistä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai tuotekohtaisesti tuotesivulla. Huomioithan, että paketit ovat noudettavissa 7 vrk, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu meille. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 12€:n käsittelykulun, joka kattaa palautuksen käsittelyn ja kuljetusmaksut. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle kuljetusyhtiölle. Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Tarkistathan tuotteen mahdollisimman pian sen saatuasi. Huomioithan, että palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, pesemättömiä ja täysin myyntikelpoisia tuotteita. Luethan vielä ohjeemme koskien vaihtoa ja palautusta.