Tietosuojaseloste2018-09-07T08:43:44+00:00

TIETOSUOJASELOSTE

7.9. 2018

Asiakkaiden yksityisyys on TINY TINGESILLE tärkeä asia ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Asiakkaalla on myös mahdollisuus vaikuttaa itse tietojen käyttöön ja rajata sitä halutessaan. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka TINY TINGESIN asiakkaiden henkilötietoja käsitellään. Keräämämme tietoja helppokäyttöisen ja turvallisen verkkokaupan tarjoamiseen ja kehittämiseen, hyvän asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitämiseen, tuotesuosituksiin ja markkinointiviestintään. Tämän tietosuojaselosteen ehdot on hyväksyttävä, jotta asiakas voi käyttää Tiny Tinges Oy:n verkkokauppaa ja palveluita.

Tietojen hallinnasta vastuussa oleva yritys:

Tiny Tinges Oy (Y-tunnus: 2894099-3). Osoite: Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava.

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme: tiny@tinytinges.com.

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

Asiakkaasta kerätään perustietoja, kuten nimi, yhteystiedot, henkilötunnus (asiakkaan tunnistamiseksi luottosopimusta tehtäessä), maksutiedot (mm. luottosopimukset ja muut laskutustiedot), verkkokauppamme käyttäjätunnukset ja salasanat. Lisäksi saamme asiakkaasta tietoa hänen käyttäessään palvelujamme. Näitä ovat asiakkaan ostoshistoria (mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot), toimitustiedot (kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite), tuotearvostelut, palautteet ja reklamaatiot, verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot, kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot. Tietoja saamme pääasiassa käyttäjältä itseltään seuraamalla hänen toimintoja ja valintoja verkkosivuillamme. Lisäksi saatamme saada lisätietoa yhteistyökumppaneiltamme, kuten luottopalvelun tarjoajilta.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Tiny Tinges Oy käyttää henkilötietoja hyvän ja luotettavan asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Henkilötietoja käytetään tilausten toimittamiseen, käsittelyyn ja arkistointiin sekä verkkokaupan toiminnan kehittämiseen ja turvallisen palvelun tuottamiseen. Tietojen avulla pyrimme tuottamaan myös asiakkaalle kohdennettua markkinointia ja sisältöä. Tietojen käsittely perustuu asiakkaan ja Tiny Tinges Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelemiseltä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Verkkokaupassa tehdyt tilausten tietoihin pääsee ainoastaan hallintaliittymästä, joka on suojattu vahvalla salasanalla. Verkkosivut ja verkkokauppa ovat Zonerin palvelimella, jotka sijaitsevat Suomessa.  Palvelimet ovat suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Myös itse fyysiset tilat on suojattu eri tavoin. Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan lisätä uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Nämä palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy ainoastaan Tiny Tinges Oy:n valituilla työntekijöillä, jotka käyttävät tietoja eettisesti ja turvallisesti. Asiakastietoihin pääsy edellyttää kirjautumista ja salasanaa.

Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietot välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle. Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jotka ovat sitoutuneet EU:n tietosuoja-asetukseen ja muun lainsäädännön asettamiin vaatimuksiin. Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa myös analyysitarkoituksissa ( kuten Google Analytics). Voimme luovuttaa ostokäyttäytymis- ja selaustietoja kumppaneille, jotta voimme tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Analyysi- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan. Viranomaisten pyynnöstä luovutamme tietoja heille. Näistä tietopyynnöistä informoimme asiakasta, mikäli siitä informointi on lain puitteissa sallittua.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Osaa tiedoista on lainsäädännön vuoksi säilytettävä kauemmin. Mm. kirjanpitolaki ja kuluttajakauppaa koskevat lait edellyttävät tätä. Jotta voimme tarjota turvallisen verkkokaupan, otamme riittävät varmuuskopiot kaupan tietokannoista sekä keräämme ja säilytämme järjestelmien lokitietoja lain edellyttämällä tavalla.

Mitä oikeuksia minulla on koskien tietojani?

TINY TINGES -asiakkaana sinulla on oikeus saada tietoa itseäsi koskevista henkilötiedoista ja jäljennös niistä. Voit pyytää myös näiden tietojen oikaisemista tai poistamista. Lain sallimien edellytysten mukaisesti voit pyytää myös henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista tai vastustaa niiden käsittelyä. Henkilötietojen käsittelyn perustuessa erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta takautuvasti eli ennen suostumisen peruuttamista kerättyjen tietojen käsittelyyn. Mikäli haluat tehdä pyynnön koskien henkilötietojasi ja niiden käyttämistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä vaatii henkilöllisyyden todentamisen, jotta voimme varmistua, että kyseessä on oikea henkilö. Mikäli emme pysty täysin toteuttamaan pyyntöäsi, ilmoitamme siitä sinulle ja kerromme mistä se johtuu (esim. lakisääteisen velvollisuuden täyttäminen). Jos mielestäsi Tiny Tinges Oy:n tiedonkäsittelyssä on puutteita, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sinulla on myös oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

Käytetäänkö Tiny Tingesin verkkosivuilla evästeitä?

Tiny Tinges Oy käyttää verkkosivuillaan evästeitä (cookies). Eväste on pieni verkkokauppa-asioinnin yhteydessä verkkoselaimeen (esimerkiksi Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) tallennettava tekstitiedosto, jonka avulla pystymme seuraamaan asiakkaan liikkumista verkkosivullamme. Evästeitä käytetään asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen ja ostoskorin toimintoihin. Niiden avulla voimme kehittää ja tarjota asiakasta kiinnostavaa sisältöä ja tuotteita. Evästeiden avulla kerättävä tieto on anonyymiä, mutta tietoa on mahdollista liittää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin ja käyttää kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeet voi kytkeä halutessa pois verkkoselaimen asetuksista. Jotta asiakas voi tehdä ostoksia TINY TINGES -verkkokaupassa, on hänen kuitenkin hyväksyttävä evästeet. Evästeet ja datan analysointi (esim. Google Analytics) auttavat meitä ymmärtämään asiakkaidemme käyttäytymistä paremmin. Tavoitteenamme on mahdollistaa sujuva ostokokemus ja pyrkiä tarjoamaan juuri oikeita tuotteita.

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.