CRYSTAL SWANS JUNIOR / ADULT -pussilakanasetti

109,00 

CRYSTAL SWANS -pussilakanasetti juniorkoossa, pehmeää luomupuuvillaa. Koko: JUNIOR / pussilakana 150cm x 210cm, tyynyliina 50cm x 60cm. Väri: COTTON CANDY. Suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa. By TINY TINGES.

Varastossa

Perkaalipuuvillainen pussilakanasetti täyspitkässä ”aikuisten” koossa. Kietoudu höyhenen kevyeen pehmeyteen ja hattaranpunaisen suloisuuteen näissä hurmaavan kauniissa vuodevaatteissa. CRYSTAL SWANS -kuosin herkät, eteeriset joutsenet ja puhtaat vaalenpunaisen sävyt ovat täydelliset unelmointiin. Hienostuneen tyylikäs painokuosi yhdistettynä luomupuuvillaan tarjoaa ripauksen luksusta. Tämä koko on sopiva aikuisten yhden hengen täkkiin ja tyynyyn – aika ihana lahjaidea nuorelle haaveilijalle tai hääparille!

Pussilakanasetti on ylellisen pehmeää ja ihanan sileää perkaalipuuvillaa, joka on kudottu tiheään ohuista, korkealaatuisista langoista. Parhaimman laadun saavuttamiseksi käytämme kankaissamme vain tarkat kriteerit täyttävää GOTS-sertifioitua puuvillalankaa. Perkaalipuuvilla tuntuu miellyttävän hengittävältä ja kevyeltä ihoa vasten. Lisäksi se on ihanan helppohoitoinen ja pehmenee jopa entisestään pesujen myötä!

Pakkaus sisältää pussilakanan ja tyynyliinan. Pussilakanan yläosassa on peiton pujottamista helpottavat kädenaukot.

····················

Koko: JUNIOR (ADULT) / pussilakana 150cm x 210cm, tyynyliina 50cm x 60cm.

Väri: COTTON CANDY.

Materiaali: 100% luomupuuvilla. Pehmeä perkaalipuuvillakangas.

Suunniteltu Suomessa, valmistettu vastuullisesti Portugalissa.

  • Tuotesuunnittelu: Suomi.
  • Ompelu & kankaan painanta: Portugali.
  • Kankaan kudonta: Pakistan.
  • Puuvillan alkuperämaa: Pakistan.

* Parhaimman värinkeston saavuttamiseksi suosittelemme pesua 40°C:ssa. Katso tarkemmat pesu-ja hoito-ohjeet tuotteesta.

Kerro tai vinkkaa tuotteesta eteenpäin ♡