TOUCH THE SKY JUNIOR / ADULT -pussilakanasetti

109,00 

TOUCH THE SKY -pussilakanasetti juniorkoossa, pehmeää luomupuuvillaa. Koko: JUNIOR / pussilakana 150cm x 210cm, tyynyliina 50cm x 60cm. Väri: FRENCH PASTELS. Suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa. By TINY TINGES.

Varastossa

Luomupuuvillainen täyspitkä pussilakanasetti, joka hurmaa kepeän kauniilla kuosillaan. TOUCH THE SKY -pussilakanasetti tarjoaa ranskanpastillien sävyjä, sydämiä, kuumailmapallolentoja ja pilvenhattaroilla kiipeilyä – mitä muuta voisikaan toivoa? Tämä isoin pussilakanasettikokomme on sopiva aikuisten yhden hengen peittoon. Hemmottele lastasi – tai vaikka itseäsi – ihastuttavilla, pumpulinpehmeillä petivaatteilla!

Tämä kuumailmapallokuvioinen vuodevaatesetti on vastustamattoman pehmeää ja  laadukasta perkaalipuuvillakangasta. Sen salaisuus piilee hienoissa, ohuissa langoissa, jotka on kudottu yhteen tiheäksi, mutta samalla ihanan kevyeksi kankaaksi. Puuvillalanka on GOTS-sertifioutua luompuuvillaa, jonka tuotannossa on pyritty rasittamaan mahdollisimman vähän ympäristöä. Ekologisuuden lisäksi valmistuksessa on huomioitu eettisyys ja työolot. Korkealaatuinen materiaali kestää tavanomaisia lakanakankaita kauemmin ja on silti helppohoitoinen.

Pakkaus sisältää pussilakanan ja tyynyliinan. Pussilakanan yläosassa on peiton pujottamista helpottavat kädenaukot.

····················

Koko: JUNIOR ( ADULT ) / pussilakana 150cm x 210cm, tyynyliina 50cm x 60cm.

Väri: FRENCH PASTELS.

Materiaali: 100% luomupuuvilla. Pehmeä perkaalipuuvillakangas.

Suunniteltu Suomessa, valmistettu vastuullisesti Portugalissa.

  • Tuotesuunnittelu: Suomi.
  • Ompelu & kankaan painanta: Portugali.
  • Kankaan kudonta: Portugali.
  • Puuvillan alkuperämaa: Tansania.

* Parhaimman värinkeston saavuttamiseksi suosittelemme pesua 40°C:ssa. Katso tarkemmat pesu-ja hoito-ohjeet tuotteesta.

Kerro tai vinkkaa tuotteesta eteenpäin ♡