TOUCH THE SKY BABY -pussilakanasetti

49,00 

TOUCH THE SKY -pussilakanasetti vauvoille, pehmeää luomupuuvillaa. Koko: BABY / pussilakana 85cm x 125cm, tyynyliina 30cm x 40cm. Väri: FRENCH PASTELS. Suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa. By TINY TINGES.

Varasto loppu

Ihastuttavan suloinen luomupuuvillainen pussilakanasetti pienen pienelle uneksijalle. Materiaali pehmeää perkaalipuuvillaa. TOUCH THE SKY -kuosia kuvittavat pumpulinpehmeät pilvet, pikkuiset tikapuut ja söpöiset kuumailmapallot. Entä kuka mahtaakaan sirotella sydämiä korkeuksista? Kauniin pastellisävyinen pussilakanasetti on mitä täydellisin lahja vauvakutsuille!

Tämä kuumailmapallokuvioinen vuodevaatesetti on vastustamattoman pehmeää ja  laadukasta perkaalipuuvillakangasta. Sen salaisuus piilee hienoissa, ohuissa langoissa, jotka on kudottu yhteen tiheäksi, mutta samalla ihanan kevyeksi kankaaksi. Puuvillalanka on GOTS-sertifioutua luomupuuvillaa, jonka tuotannossa on pyritty rasittamaan mahdollisimman vähän ympäristöä. Ekologisuuden lisäksi valmistuksessa on huomioitu eettisyys ja työolot. Korkealaatuinen materiaali kestää tavanomaisia lakanakankaita kauemmin ja on silti helppohoitoinen.

Pakkaus sisältää pussilakanan ja tyynyliinan. Pussilakanan yläosassa on peiton pujottamista helpottavat kädenaukot.

····················

Koko: BABY / pussilakana 85cm x 125cm, tyynyliina 30cm x 40cm.

Väri: FRENCH PASTELS.

Materiaali: 100% luomupuuvilla. Pehmeä perkaalipuuvillakangas.

Suunniteltu Suomessa, valmistettu vastuullisesti Portugalissa.

  • Tuotesuunnittelu: Suomi.
  • Ompelu & kankaan painanta: Portugali.
  • Kankaan kudonta: Portugali.
  • Puuvillan alkuperämaa: Tansania.

* Parhaimman värinkeston saavuttamiseksi suosittelemme pesua 40°C:ssa. Katso tarkemmat pesu-ja hoito-ohjeet tuotteesta.

Kerro tai vinkkaa tuotteesta eteenpäin ♡