TOUCH THE SKY KIDS -pussilakanasetti

69,00 

TOUCH THE SKY -pussilakanasetti lapsille, pehmeää luomupuuvillaa. Koko: KIDS / pussilakana 120cm x 160cm, tyynyliina 60cm x 40cm. Väri: FRENCH PASTELS. Suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa. By TINY TINGES.

Varastossa

Lasten luomupuuvillapussilakanasetti kauniissa mintun ja vaaleanpunaisen sävyissä. Miltä tuntuisikaan lentää kuumailmapallolla tai kiipeillä pilvenhattaroilla? Unissa kaikki on mahdollista. TOUCH THE SKY -kuosi vie kohti taianomaista unten valtakuntaa, jossa vaahtokarkkisydämiä sataa taivaalta. Haaveillaan, unelmoidaan ja uneksitaan!

Tämä kuumailmapallokuvioinen vuodevaatesetti on vastustamattoman pehmeää ja  laadukasta perkaalipuuvillakangasta. Sen salaisuus piilee hienoissa, ohuissa langoissa, jotka on kudottu yhteen tiheäksi, mutta samalla ihanan kevyeksi kankaaksi. Puuvillalanka on GOTS -sertifioutua luompuuvillaa, jonka tuotannossa on pyritty rasittamaan mahdollisimman vähän ympäristöä. Ekologisuuden lisäksi valmistuksessa on huomioitu eettisyys ja työolot. Korkealaatuinen materiaali kestää tavanomaisia lakanakankaita kauemmin ja on silti helppohoitoinen.

Pakkaus sisältää pussilakanan ja tyynyliinan. Pussilakanan yläosassa on peiton pujottamista helpottavat kädenaukot.

····················

Koko: KIDS / pussilakana 120cm x 160cm, tyynyliina 40cm x 60cm.

Väri: FRENCH PASTELS.

Materiaali: 100% luomupuuvilla. Pehmeä perkaalipuuvillakangas.

Suunniteltu Suomessa, valmistettu vastuullisesti Portugalissa.

  • Tuotesuunnittelu: Suomi.
  • Ompelu & kankaan painanta: Portugali.
  • Kankaan kudonta: Portugali.
  • Puuvillan alkuperämaa: Tansania.

* Parhaimman värinkeston saavuttamiseksi suosittelemme pesua 40°C:ssa. Katso tarkemmat pesu-ja hoito-ohjeet tuotteesta.

Kerro tai vinkkaa tuotteesta eteenpäin ♡