TINY TINGES on sisustusmerkki, joka on suunniteltu lapsille – maailman tärkeimmille ihmisille. Vahva rakkaus estetiikkaan ja kaikkialla löydettävissä olevaan kauneuteen sekä niin ihmeelliset, lahjomattomat ja suorapuheiset lapset ovat TINY TINGESin sisäinen palo, innoittaja ja syy ryhtyä töihin heti aamulla. TINY TINGESiä inspiroi lapsuuden ainutlaatuinen taika ja uppoutuminen mielikuvituksen ja leikin maailmaan. Lapset ovat myös merkittävässä osassa suunnittelua.

Halusimme luoda uuden sisustusmerkin, joka tarjoaa nimenomaan lapsille suunniteltuja tuotteita. Pussilakanoita, joiden kuvioihin lapset ihastuvat ja jotka saavat heidän mielikuvituksen liikkeelle. Lähdetäänkö tänä iltana kiipeilemään pilvenhattaroilla ja lentämään kuumailmapallolla? Vai suunnattaisiinko retkelle aavikolle, jossa hiekka kutittaa varpaita ja voi nauttia nuotion loimusta tiipiin edessä? Lapset rakastavat tarinoita ja niiden kehittämistä yhdessä aikuisen kanssa. Unelmanamme on, että lakanoidemme kuosit inspiroivat näitä hetkiä, kun yhdessä mietitään, mitä ihanaa unien seikkailut tuovat mukanaan. 

TINY TINGESin painokuosit ovat omaa suunnittelua ja saatavilla ainoastaan meidän tuotteissa. Meillä lapset ovat tärkeä osa koko suunnitteluprosessia ja pyrimme valitsemaan kuosien aiheiksi juuri heitä kiinnostavia asioita. Kyselemme ja kuuntelemme meidän pienten asiantuntijoiden mielipiteitä niin värien kuin kuvioidenkin suhteen. Tämä tuomariraati on tunnettu suorasukaisuudesta ja välittömyydestä – he ilmaisevat heti kiertelemättä, mistä pitävät ja mistä taas eivät. Lopullisen kuosin ajanhenkinen ulkoasu viimeistellään vielä miellyttämään myös aikuista sisustajaa. 

Haluamme tarjota parasta rakkaimmille ♡! Tämän vuoksi olemme valinneet pussilakanoidemme materiaaliksi unelmanpehmeän perkaalipuuvillan, joka on tavanomaista lakanakangasta huomattavasti laadukkaampi. Perkaalipuuvilla on kudottu ohuista, hienoista langoista tiiviiksi kankaaksi ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Lapset nukkuvat ison osan vuorokaudesta ja lakanat ovat paljon kosketuksissa ihon kanssa – monesti lähellä kasvojakin! Meille onkin tärkeää, että lakanoidemme materiaali on luomupuuvillaa, joka on turvallinen ja myrkytön vaihtoehto lapsen herkkää ihoa vasten. Luomupuuvilla on myös ympäristöystävällisempi valinta perinteiseen puuvillaan verrattuna. TINY TINGESin lakanat tuntuvat suloisen pehmeiltä ihoa vasten ja hengittävät hyvin – niihin on mukava peitellä lapsi nukkumaan.

TINY TINGESin pussilakanat sopivat suomalaisiin peittokokoihin. Haluamme tarjota pussilakanasettejä kaiken ikäisille lapsille vauvasta koululaiseen. Kaikkia kuoseja on saatavilla kolmessa eri koossa: BABY, KIDS ja JUNIOR/FULL SIZE. Kun sängyssä on lapselle mieluisat vuodevaatteet, sinne on mukavampi mennä nukkumaan! On hienoa, kun saamme kuulla, että vaikka uudet, ihanat lakanat ovat olleet auttamassa pienen siirtymistä nukkumaan omaan sänkyyn perhepedistä. Pussilakanasettiimme sisältyy aina sekä pussilakana että siihen sopiva tyynyliina. Parasta on ollut saada seurata lasten aitoa innostumista tuotteistamme ja kuulla heidän kommentteja! Joskus lasten reaktiot ovat olleet hykerryttävän suloisia: lapsi vaikkapa ihastui paketin saatua lakanoihin niin, että olisi halunnut jättää leikit sikseen ja mennä heti nukkumaan!

Olisiko nyt aika uusia lastenhuoneen vuodevaatteita? Mikä kuoseista on sinun lapsesi suosikki? BEYOND THE SKYn hyväntuuliset pilvet, TOUCH THE SKYn kuumailmapallot, DESERT ADVENTUREn minibussit, tiipiit ja kaktukset, MAGICAL ANIMALSin graafiset metsän eläimet vai CRYSTAL SWANSin herkät joutsenet? Kaikki ihastuttavat pussilakanasettimme näet täältä – siirry ostoksille!