Kun vauvaa on odotettu ja toivottu kovasti ja viimein saa tietää, että uusi ihmisen alku on tulossa tähän maailmaan, sydän meinaa pakahtua onnesta. Ilouutisten levitessä onnitteluja tulvii sukulaisilta, ystäviltä, naapureilta ja jopa ihan tuntemattomilta. Odotusaikana huomio pyörii vauvaan ja tulevan äidin ympärillä jonka vointia ja tuntemuksia kysellään ja järjestetään innolla babyshowereita. Isäksi tulo on niin upea asia, että tulevaa isää on hienoa juhlistaa jo ensimmäisenä isänpäivänä ja jopa ennen vauvan syntymää. Laatua arvostava isä iloitsee saadessaan lahjaksi TINY TINGESin tyylikkäät, luomupuuvillaiset pussilakanasetit. Isän voi yllättää myös rakentamalla erityisen isyyspakkauksen. Isyyspakkauksen ideointi ja koostaminen on monelle äidille ihana tilaisuus valmistautua vauvan tuloon ja mahdollisuus tukea isyyttä ja isän mukana oloa odotuksessa.

Mitä sitten voisi laittaa isyyspakkaukseen? Hyvä idea on tavarat ja tarvikkeet, joita vauva tarvitsee ensimmäisen vuotensa aikana. Nukkuminen on erityisen tärkeää vauvoille ja pikkulapsille – vauva nukkuu enemmän vuorokaudessa kuin on hereillä. Lasten vuodevaatteisiin kannattaakin panostaa. TINY TINGESin luomupuuvillaiset pussilakanasetit ovat laadukasta perkaalipuuvillaa ja tuntuvat unelmanpehmeiltä. Ekologinen ja myrkytön luomupuuvilla on turvallinen valinta vauvan herkkää ihoa ajatellen. Isyyspakkaukseen voi myös laittaa vauvan perushoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten harsoliinoja, vaippoja, kosteuspyyhkeitä, puhdistusaineita, rasvoja ja talkkia. Tuore isä nauttii päästessään tekemään mukavia asioita lapsensa kanssa ja kylpylelut, satukirjat ja vauvalelut innostavat tähän. Mukaan voi liittää myös jotain kivaa, millä piristää tai rentouttaa tulevaa isää.

Tässä muutamia ideoita isyyspakkaukseen:

  • Luomupuuvillainen TINY TINGESin pussilakanasetti vauvalle (ja isälle samanlainen isommassa koossa)
  • Ensimmäinen satukirja
  • Lastenmusiikkia 
  • Helistin
  • Opaskirja vauvanhoitoon
  • Kylpylelu
  • Tutti
  • Tuttipullo
  • ”Isäjuttuja” tuoreen isän hemmotteluun (partavettä, lempisuklaata tai -salmiakkia, suosikkijuomaa, hoitotuotteita jne.

Isyyspakkauksessa voi näkyä isän harrastukset ja kiinnostuksen kohteet – tai vaikkapa hänen oman lapsuuden suosikkilelut tai -kirjat. Väriteeman valitseminen on myös hauska tapa rakentaa tyylikäs ja persoonallinen isyyspakkaus.

Onko teillä ollut tai tuleeko teille isyyspakkaus? Mitä siihen kuului? Jaa parhaat vinkkisi! 

P.S. Ihanimmat vauvojen pussilakanasetit löydät täältä ja isälle sopivan kokoiset, ylellisen pehmeät pussilakanasetit täältä!