Jännitys alkaa olemaan huipussaan, kun TINY TINGESin verkkokaupan avajaiset lähestyvät. TINY TINGES on pitkän ajan unelma, joka nyt on toteutumassa. Yrityksen perustaja ja kahden lapsen äiti oli etsinyt pitkään omaan makuun sopivia, kivannäköisiä lasten sisustustekstiilejä. Sisustajien ja lasten vanhempien parissa oli selkeästi kysyntää uudelle, raikkaalla tavalla erottuvalle suomalaiselle sisustusmerkille – syntyi uusi lastenhuoneen sisustusmerkki TINY TINGES.

TINY TINGESillä keskipisteessä ovat lapset- tuotteet on suunniteltu lapsille ja heitä ajatellen, mutta sopivat hyvin vallitseviin sisustustrendeihin ja aikuisempaankin makuun. Vastuullisuus – ekologisuus ja eettisyys – yhdistettynä suomalaiseen suunnitteluun on meille tärkeää. Tuotteiden ideointi ja suunnittelu alkoi jo vuosi sitten syksyllä. Suunnittelijan työpöydän valloittivat mitä ihanimmat kuosi-ideat, joista ommeltaisiin unelmanpehmeitä, luomupuuvillaisia pussilakanasettejä – suomalaisiin peittokokoihin sopivia.

Tärkeää oli löytää oikeat yhteistyökumppanit, jotta vastuullisuus – ekologisuus ja eettisyys – voitaisiin huomioida mahdollisimman hyvin. Pitkän etsinnän jälkeen sopivat yhteistyökumppanit löytyivät lopulta Portugalista, jossa on vahvaa osaamista ja vuosikymmenten kokemusta puuvillatekstiilien osalta. Tuotanto alkoi keväällä.

Perkaali valikoitui materiaaliksi sen ihanan pehmeyden vuoksi. Käytämme ainoastaan sertifioitua luomupuuvillaa, sillä sen tuotannossa on parhaiten huomioitu niin ekologisuus kuin eettisyys. Pienen lapsen herkkää ihoa ajatellen luomupuuvilla on turvallisempi valinta. Lapsen nukkuessa lakana on paljon kosketuksissa ihon, suun ja kasvojen kanssa, joten luomupuuvillan käyttö tuntui niissä vielä tärkeämmältä kuin vaatteissa.

Ihan huippua, että olette kaikki mukana! Nyt ensimmäinen mallisto on valmiina varastollamme. Kohta pääsemme esittelemään mallimme ja pääset ostamaan näitä ihanuuksia verkkokaupastamme. Nähdään pian!